Hieronder vind u een voorbeeld van een Open sollicitatiebrief ziekenhuisapotheker. Deze open sollicitatiebrief kunt u gebruiken om een Business Consultant sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Open sollicitatiebrief ziekenhuisapotheker

Denise van Riet Steenweg 6 7669 GB Leeuwarden

Velius Apotheek Ziekenhuis Leeuwarden
Holsterstraat 38 3055 FV Leeuwarden

Tilburg, 10 juli 2021

Betreft: open sollicitatie ziekenhuisapotheker

Geachte heer, mevrouw,

Middels deze sollicitatiebrief wil ik graag mijn kwaliteiten aanbieden als ervaren en deskundige ziekenhuisapotheker. Ik zou graag bij Velius aan de slag gaan en jullie team komen versterken.

Ik zal mezelf even kort aan u voorstellen. Ik ben Denise van Riet, 48 jaar oud en ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Tilburg. Al meer dan 25 jaar werk ik bij Oval apotheken, de afgelopen jaren als leidend ziekenhuisapotheker. Over enkele weken verhuizen wij echter naar Roermond, wegens de bedrijfsmatige activiteiten van mijn man. Ik ben vorige week bij Velius langs geweest om te vertellen over mijn verhuizing en om de mogelijkheden te bespreken om bij Velius te gaan werken. Zodoende leg ik jullie graag uit waarom ik perfect in jullie team pas.

Ik heb jarenlang met plezier bij Oval Apotheken gewerkt. Ik begon hier na mijn studie als apothekersassistent en heb mezelf door de jaren heen opgewerkt tot een leidinggevende rol. Ik zou graag de kennis en ervaring die ik heb opgedaan willen inzetten op een nieuwe plek, en delen met nieuwe mensen.

Naar aanleiding van mijn bezoek aan Velius heb ik er alle vertrouwen in dat we meer voor elkaar kunnen betekenen, en dat zou ik graag in een gesprek met jullie komen toelichten. Ik hecht veel waarde aan een sterk team dat op elkaar kan vertrouwen. De sfeer die er bij Velius hangt voelt voor mij zeer goed aan.

Ik hoop dat jullie een vrije plek voor mij hebben. Ik zou in ieder geval graag bij jullie langskomen om meer over mezelf te vertellen, en aan te tonen waarom ik een belangrijke toevoeging ben aan jullie team.

Met vriendelijke groet,

Denise van Riet 

Op zoek naar meer voorbeelden kijk dan hier

Advertentietip