Hieronder vind u een voorbeeld van een open sollicitatiebrief vakkenvuller. Deze open sollicitatiebrief kunt u gebruiken om een vakkenvuller sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Peter-Jan Hendriks Van der Waalstraat 12 4567 KG Katwijk

Super Zanderijen Noord
Halsweg 1 4567 PP Katwijk

Katwijk, 8 februari 2021

Betreft: open sollicitatie vakkenvuller

Geachte heer, mevrouw,

Middels dit schrijven wil ik graag solliciteren naar de functie van vakkenvuller bij uw supermarkt. Mijn neef, Jasper Hendriks, werkt binnen uw weekendteam en vertelde mij dat er een plek in het weekteam vrij komt. Hierop heb ik direct besloten om u een open sollicitatie te schrijven.

Ik ben Peter-Jan Hendriks, 19 jaar jong en woonachtig in Katwijk. Momenteel zit ik in een tussenjaar, waardoor ik eigenlijk op zoek ben naar een leuke baan om dit jaar goed mee op te vullen. Ik heb al wat ervaring opgebouwd als vakkenvuller. Tijdens mijn middelbare school heb ik namelijk gewerkt als vakkenvuller bij Supermarkt De Den.

Na de middelbare school ben ik de opleiding MBO 3 Sociaal Pedagogisch Medewerker gaan volgen aan het Daltum College. Deze opleiding heb ik afgelopen jaar met diploma afgerond. Op dit moment twijfel ik over twee vervolgopleidingen, namelijk HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en HBO Psychologie. Omdat ik geen verkeerde beslissing wil maken heb ik besloten om een jaar te gaan werken en daarna een nieuwe opleiding te gaan volgen. Ik hoop dat ik dit jaar bij u kan werken als ervaren vakkenvuller.

Ik heb al twee jaar als vakkenvuller gewerkt en weet daarom goed hoe alles werkt. Daarnaast ben ik zelfstandig en kan ik goed zien waar extra handen nodig zijn. Ik ben dan ook iemand die collega’s graag nog even helpt om ervoor te zorgen dat we allemaal onze taken hebben afgerond. Door mijn sociale instelling, mijn enthousiasme en mijn ervaring denk ik dan ik een mooie aanvulling op uw team zou zijn.

Ik zou graag eens langskomen voor een gesprek, zodat we kunnen bekijken of er mogelijkheden voor mij zijn binnen uw weekteam. Uiteraard ben ik zeker ook bereid om in de weekenden te werken wanneer dit nodig is. Ik kijk uit naar een uitnodiging.

Met vriendelijke groet,

Peter-Jan Hendriks

Wist u dat u ook een standaard open sollicitatiebrief kunt gebruiken?

Advertentietip