Hieronder vind u een voorbeeld van een Open sollicitatiebrief medewerker Alarmcentrale . Deze open sollicitatiebrief kunt u gebruiken om een medewerker Alarmcentrale sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Open sollicitatiebrief medewerker Alarmcentrale

Fenna Vermeer Gruttolaan 119 4581 KO Assen
Centrale voor zorg
Kievitspad 71 7824 ZL Hoogeveen
Assen, 12 juli 2021

Betreft: open sollicitatie medewerker Alarmcentrale

Geachte heer, mevrouw,

Met deze brief wil ik een open sollicitatie doen naar een functie als medewerker Alarmcentrale. Hieronder licht ik toe waarom ik een versterking ben voor uw team.

Mijn naam is Fenna Vermeer en ik ben 22 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Assen. Afgelopen maand ben ik geslaagd voor de opleiding verzorgende IG (MBO 4) en start ik in september met de HBO-opleiding Verpleegkunde. Ondertussen wil ik ervaring opdoen in het werkveld en tevens ondervinden waar in de zorg mijn kwaliteiten het beste tot z’n recht komen.

De interesse in uw organisatie is ontstaan, omdat ik volop ruimte zie voor zelfontwikkeling en de zorg voor mensen centraal staat. Het geeft mij energie om snel en effectief hulp te bieden aan mensen die dat nodig hebben. Met mijn achtergrond en reeds opgedane werkervaring (zie meegestuurde CV) beantwoord ik zorgvragen adequaat en stel ik gesprekpartners snel gerust.
Met mijn nuchterheid blijf ik altijd kalm en weet ik – ook onder druk – snel te schakelen. Multitasken is voor mij een tweede natuur.

Hierbij ga ik geconcentreerd te werk, zodat ik het overzicht bewaar en ik laat mij niet gauw van de wijs brengen. Bovendien ben ik zeer flexibel inzetbaar. Ik weet natuurlijk dat zorg niet stopt in de avonduren en weekenden. Op deze momenten ben ik beschikbaar en overdag is er ook veel mogelijk.
Ik realiseer me dat uw bedrijf op dit moment geen vacature heeft. Desondanks hoop ik dat deze brief aanleiding biedt om in elk geval met elkaar om tafel te gaan en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik zie volop mogelijkheden en daarom kijk ik uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,
Fenna Vermeer 

Op zoek naar meer voorbeelden kijk dan hier

Advertentietip