Hieronder vind u een voorbeeld van een open sollicitatiebrief medewerker bedrijfsbureau. Deze open sollicitatiebrief kunt u gebruiken om een medewerker bedrijfsbureau sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Maikel Vermeer
Rond de Toren 53
2598 BC Apeldoorn

Naam bedrijf
Adres bedrijf
Postcode/Plaats Bedrijf

Apeldoorn, 13 april 2019

Onderwerp: Open sollicitatie medewerker bedrijfsbureau

Geachte heer/mevrouw,

Omdat ik als ervaren medewerker bedrijfsbureau op zoek ben naar een nieuwe baan, neem ik de vrijheid om mij aan u voor te stellen. De reden dat ik op dit moment werkzoekend ben is dat het bedrijf waar ik werkzaam was naar het buitenland gaat verhuizen. Omdat mijn partner ook een baan heeft was het voor ons geen optie om mee te verhuizen. Daarom zoek ik momenteel een nieuwe baan waarbij ik mijn vaardigheden en talenten kan gebruiken.

Ik heb ruim tien jaar ervaring als medewerker van het bedrijfsbureau. Ik heb mij gedurende mijn loopbaan bezig gehouden met het aansturen en verbeteren van de werkprocessen, maar ook diverse planningstaken op mij genomen. Ik weet dus wat er van mij wordt verwacht in deze functie. Van een bij uw bedrijf werkende vriend weet ik dat u een goed functionerend bedrijfsbureau heeft. Daarom stuur ik u deze brief, in de hoop dat er momenteel een vacature beschikbaar is, of wellicht in de nabije toekomst beschikbaar komt.

Ik heb de voor deze functie benodigde opleiding met succes afgerond en ben daarna ook direct aan de slag gegaan als medewerker van een bedrijfsbureau. Ik heb mijn werk altijd met veel plezier en toewijding gedaan. Het was voor mij altijd een uitdaging om alle processen goed te laten verlopen zodat de verschillende productielijnen zonder problemen konden functioneren. Ik kan zowel in teamverband als zelfstandig prima functioneren. Ik ben een harde werker die van aanpakken houdt, ik ben accuraat, proactief en flexibel. Ik ben goed in staat om zelfstandig prioriteiten te stellen.

Mocht u nadere informatie over mij willen inwinnen dan kunt u zich wenden tot de heer Van Gastel, medewerker personeelszaken van mijn huidige werkgever. Hij is op de hoogte van mijn sollicitatie-activiteiten en kan u desgewenst meer informatie over mij verstrekken.

Ik hoop dat mijn open sollicitatie voor u aanleiding is om mij uit te nodigen voor een nadere kennismaking.
Ik kijk met belangstelling uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,
Maikel Vermeer

Advertentietip