Hieronder vind u een voorbeeld van een open sollicitatiebrief kantinejuffrouw. Deze open sollicitatiebrief kunt u gebruiken om een kantinejuffrouw sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Marian Smits
Molenpad 7
9999 XX Rotterdam

Naam bedrijf
Adres bedrijf
Postcode en plaats

Rotterdam, 9 januari 2019
Betreft: Open sollicitatiebrief kantinejuffrouw

Geachte heer/mevrouw,
Hiermee neem ik de vrijheid om bij u te informeren of er wellicht een vacature is of binnenkort komt voor een kantinejuffrouw. Ik weet dat u betaalde krachten in uw kantine heeft omdat een bekende van mij bij u heeft gewerkt. Zij is inmiddels niet meer bij u werkzaam in verband met een recente verhuizing. Van haar weet ik dat het bij u in de kantine prettig is om te werken en dat er sprake is van een open en collegiale sfeer.
Dit past helemaal bij mij. Ik hou ervan om samen met mijn collega’s hard te werken en het de gasten naar de zin te maken tijdens de lunchpauze of na het werk. Ik heb de afgelopen zes jaar als kantinejuffrouw gewerkt.

De gegevens over mijn werkgever kunt u vinden in mijn CV. Helaas werd de functie van kantinejuffrouw opgeheven omdat het bedrijf in zee is gegaan met een professionele cateraar die zijn eigen personeel meebracht.
Ik heb uiteraard direct gevraagd of ik eventueel voor deze cateraar kon gaan werken, maar er was helaas geen vacature beschikbaar.
Omdat ik er slecht tegen kan om thuis te zitten en niets te doen ben ik nu naarstig op zoek naar een nieuwe baan. Werken voor uw bedrijf spreekt mij enorm aan omdat, zoals ik al eerder zei, de sfeer binnen uw onderneming mij zeer aanspreekt.

Hard werken terwijl je het wel goed en gezellig hebt met elkaar, dat is waar ik naar op zoek ben. Ik houd van aanpakken, kan goed tegen stress en heb uiteraard een klantvriendelijke instelling. Als het moet kan ik snel beslissingen nemen en zaken oppakken ook als die niet direct tot mijn takenpakket behoren.

Ik hoop dat u mij naar aanleiding van deze sollicitatie wilt uitnodigen voor een nader kennismakingsgesprek. Ik ben eventueel ook beschikbaar als oproepkracht, mocht u op dit moment geen mogelijkheden hebben om mij een contract aan te bieden.
Ik ben fulltime beschikbaar en ik kan per direct beginnen.

Met vriendelijke groet,
Marian Smits

Advertentietip