Hieronder vind u een voorbeeld van een open sollicitatiebrief beleidsmedewerker. Deze open sollicitatiebrief kunt u gebruiken om een beleidsmedewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Open sollicitatiebrief beleidsmedewerker

Silvia van Schaik
Hoge bomen 12
1230 KH Buitenhof
Tel 06-5695897

Laarzenbedrijf de groene laars
T.a.v. De heer de Jong
lange lindelaan 23
4598OP Opheudsen

Buitenhof, 1 september 2020

Geachte heer de Jong,

Met veel belangstelling stuur ik mijn open sollicitatiebrief voor de functie beleidsmedewerker binnen uw bedrijf. Op dit moment ben ik werkzaam bij een ander bedrijf als beleidsmedewerker. Daar gaat het om een tijdelijke functie, namelijk het vervangen van een collega die met zwangerschapsverlof is. Daarom ben ik zeer actief aan het zoeken naar een nieuwe baan die veel uitdaging bied.

De afgelopen jaren heb ik bij de gemeente Leeuwarden mij kunnen ontwikkelen op het gebied van beleidsmedewerker en ik kan met zekerheid zeggen dat het een leerzame periode is geweest waarin ik veel heb ontdekt.

Uw organisatie spreekt mij bijzonder aan, omdat het een jonge en dynamische organisatie is. Graag zou ik de vaardigheden en kennis die ik bij de gemeente Leeuwarden heb opgedaan en ontwikkeld volledig in uw organisatie willen benutten. De genoemde functie en de bijbehorende omschrijving zouden goed passen bij mij. Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn kennis en ervaring hier een positieve bijdrage aan kan leveren.

U vindt in mij een persoon die leergierig is en die openstaat voor nieuwe uitdagingen.
Ik zou mezelf omschrijven als iemand die: resultaatgericht, communicatief zeer vaardig en positief ingesteld is . Ik kan goed werken in teamverband.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn achtergrond verwijs ik u graag naar mijn curriculum vitae. Graag zou ik u in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie.

Met belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Silvia van Schaik

Bijlage: curriculum vitae

Bijlage: CV.

Advertentietip