Op deze pagina vindt u een 15 open sollicitatiebrief voorbeelden. Wilt u zelf een open sollicitatiebrief schrijven alleen u heeft niet de inspiratie of de tijd om een goede open sollicitatiebrief te schrijven dan kunnen wij u helpen.

Hieronder kunt u, doormiddel van diverse linken, 15 open sollicitatiebrieven voorbeelden bekijken en deze kunt u als voorbeeld gebruiken om uw eigen open sollicitatiebrief te schrijven. Pas de voorbeeld open sollicitatiebrief zelf aan en stuur deze snel en simpel naar u nieuwe werkgever. Hieronder vind u alvast een voorbeeld van een open sollicitatiebrief

Advertentietip

Voorbeeld open sollicitatie verkoopmedewerker mode.

Pieter de Boer Hendrikskade 12 1234 AA Amsterdam

Jeans Fashion Factory
Tuinpad 12 3564 AA Haarlem

Amsterdam, 01 november 2020

Betreft: open sollicitatie verkoopmedewerker mode

Geachte heer, mevrouw,

In het Weekblad van afgelopen week heb ik het stuk gelezen dat u een nieuwe winkel gaat openen in Haarlem. Ik heb een goede ervaring in het verkopen van mode en werd hier dan ook direct door aangesproken. Ik zou dan ook graag een open sollicitatie voor de functie van verkoopmedewerker mode bij u neer willen leggen.

Ik zal mij eerst voorstellen. Mijn naam is Pieter de Boer, 28 jaar jong en woonachtig in de binnenstad van Amsterdam. Tot twee weken geleden ben ik werkzaam geweest als filiaalmanager bij Fashion & More, waar ik na mijn middelbare school als verkoopmedewerker ben begonnen. Helaas heeft Fashion & More twee weken geleden voor het laatst de deuren gesloten wegens faillissement, waardoor ik nu op zoek ben naar een nieuwe uitdaging in de mode.

Na de middelbare school wilde ik niet verder studeren, maar wilde ik direct aan de slag. Fashion & More bood mij de kans om als verkoper aan de slag te gaan. Dit beviel mij zo goed dat ik twee jaar later in gesprek ben gegaan met mijn werkgever om de doorgroeimogelijkheden te bespreken. Mijn werkgever zag zeker talenten in mij, maar eiste wel dat ik de nodige opleidingen en cursussen zou volgen. Deze heeft hij mij dan ook aangeboden en zo heb ik de diploma’s MBO 3 Verkoop en Commercieel en MBO 4 Management behaald. Dit heb ik nog aangevuld met een cursus HRM.

Uw onderneming zal compleet nieuw zijn in de stad en dit betekent dat u zich eerst moet bewijzen als modebedrijf voordat u van een succes kunt spreken. Ik ben ervan overtuigd dat er niet veel tijd nodig is om dit succes te bereiken wanneer de juiste mensen en middelen worden ingezet. Daarbij ben ik ervan overtuigd dat ik de juiste persoon ben om hier een belangrijke bijdrage aan te leveren.

Ik zou heel graag eens bij u langskomen voor een kennismaking, waarbij ik u kan laten zien wat ik voor de onderneming zou kunnen betekenen in de toekomst. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Pieter de Boer

Zoek u een open sollicitatiebrief voor de Horeca klik dan hier voor meer open sollicitatiebrieven
Zoek u een open sollicitatiebrief voor de Administratie klik dan hier voor meer open sollicitatiebrieven
Zoek u een open sollicitatiebrief voor de Dienstverlening klik dan hier voor meer open sollicitatiebrieven
Zoek u een open sollicitatiebrief voor de Bouw klik dan hier voor meer open sollicitatiebrieven
Zoek u een open sollicitatiebrief voor de Detailhandel klik dan hier voor meer open sollicitatiebrieven
Zoek u een open sollicitatiebrief voor de Commercieel klik dan hier voor meer open sollicitatiebrieven.
Zoek u een open sollicitatiebrief voor de Onderwijs klik dan hier voor meer open sollicitatiebrieven.

Advertentietip