Hieronder vind u een voorbeeld van een open sollicitatiebrief controller. Deze open sollicitatiebrief kunt u gebruiken om een controller sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Open sollicitatiebrief controller

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Uw telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de open sollicitatiebrief

Geachte heer/en of mevrouw,

Al eerder hebben wij telefonisch contact gehad over de mogelijkheden om te werken binnen uw bedrijf als controller. Hierbij was aangegeven dat ze op het moment niemand zochten, maar ze wel een archief bij hielden voor het geval ze wel mensen zochten. Mij werd aangeraden om een open sollicitatiebrief te schrijven, vandaar dat ik deze brief naar u stuur in de hoop uw interesse op te wekken.

Helaas ben ik op het moment werkeloos, wegens het beëindigen van mijn dienstverband door bedrijfseconomische redenen. Eerder was ik werkzaam bij een productiebedrijf waarbij ik me voornamelijk bezig hield met het controleren van cijfers en waar ik zorg droeg voor calculaties. Dit werk heb ik altijd met veel plezier uitgevoerd en ik hoop dat ook een vergelijkbare baan weer te kunnen vinden.

Om dit werk uit te kunnen voeren heb ik de HBO opleiding bedrijfskunde gevolgd. Daarna ben ik nog verschillende cursussen gaan volgen, zoals qualifi ed controller bij HOFAM en registercontroller bij ESSA via het werk. Ik ben van mening dat mijn kennis een echte meerwaarde zou vormen voor uw bedrijf.

Ik ben een zeer gemotiveerde en nauwkeurige werknemer. Als ik zelf niet tevreden ben over hetgeen dat ik af lever, neem ik liever nog wat extra tijd om het naar mijn tevredenheid af te ronden. Ook ben ik erg flexibel in mijn werk, ik vind het niet erg om afwijkende uren te moeten werken of af en toe wat extra uren te maken.

Ik hoop dat deze open sollicitatiebrief aanleiding geeft tot een gesprek, zodat ik deze sollicitatie persoonlijk kan toelichten. Voor verder informatie verwijs ik u de bijgevoegde Curriculum Vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV.

Advertentietip