Hieronder vind u een voorbeeld van een open sollicitatiebrief kamermeisje. Deze open sollicitatiebrief kunt u gebruiken om een kamermeisje sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Bea de Jong
Prins Bernhardstraat 54
9999 XX Rotterdam

Naam bedrijf
Adres bedrijf
Postcode en plaats

Rotterdam, 9 januari 2017
Betreft: Open sollicitatiebrief kamermeisje

Geachte heer/mevrouw,
Met deze brief wil ik graag bij u informeren of u wellicht een vacature heeft voor een ervaren kamermeisje. Uw hotel staat in de wijde regio als zeer gerenommeerd bekend en het is al langer een wens van mij om in deze inspirerende omgeving te mogen werken. Ik heb in de afgelopen zeven jaar ervaring opgedaan als kamermeisje in twee hotels, dit kunt u ook zien in mijn CV dat ik bij deze brief meestuur.

Ik vind het als kamermeisje zeer belangrijk om het de gasten naar hun zin te maken. Dat doe je naar mijn mening door ervoor te zorgen dat het hen op hun kamer aan niets ontbreekt. Elke dag een onberispelijk opgemaakt bed, schone handdoeken en een aangevulde minibar. Daarnaast natuurlijk een schone en onberispelijke kamer waarin het prettig vertoeven is. Om die service te geven wil ik mij graag inzetten.

Op dit moment werk ik in Hotel De Rozenboom in Heerlen. Maar mijn partner en ik willen binnenkort gaan samenwonen en daarom ben ik op zoek naar een nieuwe baan in Rotterdam of omgeving. Aangezien mijn partner een specialistische functie heeft en het voor hem niet eenvoudig is om elders werk te vinden, hebben we besloten om in Rotterdam te gaan wonen, waar hij op dit moment al woonachtig is. Omdat heen en weer reizen naar Heerlen geen optie is, zoek ik een baan als kamermeisje in mijn nieuwe woonplaats.
Uw hotel staat hoog op mijn lijstje als het gaat om een plek waar ik graag zou willen werken.

Ik hoop dat u in mijn sollicitatie een aanleiding ziet om mij voor een nadere kennismaking uit te nodigen. Ik ben fulltime beschikbaar, mijn verhuizing staat gepland voor eind april, maar indien dit aan de orde is kan ik ook eerder beginnen.
Ik heb bij mijn huidige werkgever een tijdelijke aanstelling tot eind maart, maar over eerder stoppen indien nodig kan zeker worden gesproken. Als u referenties over mij wilt inwinnen kan ik u de naam en telefoonnummer van een contactpersoon geven bij mijn huidige werkgever.

Met vriendelijke groet,
Bea de Jong

Advertentietip