Hieronder vind u een voorbeeld van een open sollicitatiebrief accountmanager. Deze open sollicitatiebrief kunt u gebruiken om een accountmanager sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Harmelen, 11 april 2016)

Betreft: Open sollicitatiebrief accountmanager

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Hardeman)

Ik hoorde van een vriendin dat u op zoek bent naar een accountmanager. Na het horen van alle enthousiaste verhalen van uw bedrijf ben ik zo vrij geweest om deze open sollicitatiebrief voor de functie accountmanager naar u toe te sturen.

Graag kom ik voor deze functie in aanmerking, omdat ik graag mijn kennis verder wil ontwikkelen in de praktijk. Een aantal jaar geleden heb ik namelijk de hbo-opleiding accountmanager met veel succes afgerond. Om deze opleiding tot een succes te brengen moest ik stage lopen en dit heb ik gedaan bij uw bedrijf. Tijdens deze stage is mijn de bedrijfssfeer erg goed bevallen en ik zou dan ook mijn carrière hier verder voort willen zetten. Ik hoop dan ook dat u mij deze kans wil geven.

Ik ben van mening dat ik een echte toevoeging zal vormen voor uw bedrijf door mijn gedrevenheid en doorzettingsvermogen. Verder ben ik erg nauwkeurig in mijn werk en resultaatgericht. Ik vind het erg belangrijk om een goed resultaat te bereiken met het werk dat ik heb verricht. Als ik het idee heb dat ik geen goed of voldoende resultaat behaald blijf ik doorgaan tot ik dat gevoel wel krijg.

Ik hoop dat ik door middel van deze motivatiebrief uw interesse heb kunnen wekken en u me uitnodigt voor een gesprek. Voor meer informatie over mijn arbeidsverleden of referenties verwijs ik u naar mijn curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Advertentietip