Hieronder vind u een voorbeeld van een open sollicitatiebrief Business Consultant . Deze open sollicitatiebrief kunt u gebruiken om een Business Consultant sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Open sollicitatiebrief business Consultant

Monique Achterberg Tulpstraat 18 8101 MA Haarlem

Tinc. IT Solutions
Het Aandeel 12 9212 HA Haarlem

Haarlem, 20 april 2021
Betreft: open sollicitatie Business Consultant

Geachte heer, mevrouw,
M
et deze brief wil ik een open sollicitatie doen naar de functie van Business Consultant binnen Tinc. IT Solutions. Hoewel jullie geen openstaande vacature hebben, denk ik een toevoeging te zijn voor uw bedrijf. Dit licht ik hieronder graag toe.

Eerst wil ik mij even kort voorstellen. Ik heet Monique Achterberg, ik ben 29 jaar en woon in Haarlem. Na het VMBO heb ik zowel op MBO als op HBO de opleiding ICT succesvol afgerond. Vanaf mijn 24ste ben ik fulltime binnen de IT aan de slag gegaan. Ik ben begonnen als front-end developer en door de jaren gegroeid naar full stack. Door al mijn opgedane ervaringen (zie mijn bijgevoegde CV voor een compleet overzicht) is de interesse in een adviserende rol steeds meer gaan groeien.

Daarom ben ik afgelopen zomer begonnen met de deeltijd opleiding ICT Consultant. In mijn werk moest steeds meer een brug slaan tussen de klant en techniek. Ik merkte aan mezelf dat ik dit ook ontzettend leuk vond. Tijdens mijn huidige opleiding is dat alleen maar verder bevestigd. Hoewel ik het ontwikkelen van software nog steeds erg gaaf vind, maak ik toch graag de switch naar een functie als Business Consultant.

Vandaar deze open sollicitatie. Vanuit mijn achtergrond als developer weet ik heel goed welke technische mogelijkheden er bestaan en kan ik klanten advies op maat geven. Door mijn ervaringen beschik ik over kennis van bedrijfsprocessen en een uitstekend analytisch vermogen. Ik kan bovendien duidelijk, daadkrachtig en snel schakelen.

Ik zou graag nog verder de diepte in gaan over mijn passie voor softwareontwikkeling. Daarom hoop ik uitgenodigd te worden voor een persoonlijk gesprek om deze motivatie verder toe te lichten. Ik kijk uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,
Monique Achterberg

Bijlage: curriculum vitae

Bijlage: CV.

Op zoen naar meer voorbeelden kijk dan hier

Advertentietip