Hieronder vind u een voorbeeld van een open sollicitatiebrief cateringmedewerker. Deze open sollicitatiebrief kunt u gebruiken om een cateringmedewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Bas van Beek Amstelstraat 22 2399 AK Amsterdam

Chinees Restaurant China Dishes
Tuinpad 12 3564 AA Haarlem

Amsterdam, 15 november 2020

Betreft: open sollicitatiebrief cateringmedewerker

Geachte heer, mevrouw,

Middels dit schrijven wil ik graag solliciteren naar de functie van cateringmedewerker bij uw restaurant. Afgelopen week heb ik in het Haarlems Dagblad gelezen dat uw restaurant de komende maand wil gaan starten met het realiseren van een nieuwe cateringservice aan huis. Graag zou ik hier onderdeel van gaan uitmaken.

Ik ben Bas van Beek 33 jaar jong en ik woon in het centrum van de hoofdstad. Momenteel ben ik werkzaam als cateringmedewerker bij Snackbar Jongpoel. Dit werk voer ik al elf jaar met groot plezier uit, maar ik merk dat het voor mij ook tijd wordt om eens uit te kijken naar een andere optie, een andere doelgroep en een andere omgeving. Bij het lezen van uw nieuws zag ik hier zeker een kans voor mij.

Na de middelbare school ben ik naar de Hotelschool gegaan. Deze opleiding heb ik afgerond met de wetenschap dat het hotelwezen op zich niet voor mij is weggelegd. Toch wilde ik het diploma wel behalen om goede papieren achter de hand te hebben. Na deze opleiding heb ik mij toegelegd op het behalen van certificaten voor de foodbranche, waaronder ook mijn HACCP Voedsel hygiëne. Dit heeft mij er uiteindelijk ook toe doen besluiten om bij een cateraar aan de slag te gaan en mij hier verder te ontwikkelen.

Uw onderneming spreekt mij aan om meerdere redenen. Op de eerste plaats kom ik met grote regelmaat in uw restaurant, waardoor ik de kwaliteit van uw gerechten al vaak heb mogen ervaren. Daarnaast wil ik graag eens een andere doelgroep bereiken met mijn cateringservice die ik verleen en ik weet zeker dat dit via uw onderneming kan. Mijn ruime ervaring in de catering draagt zeker bij aan de kwaliteit van de service die zal worden geleverd en ik weet dat u hier grote waarde aan hecht.

Ik hoop dat u mij de mogelijkheid wilt bieden om mijn open sollicitatie eens toe te komen lichten middels een kennismakingsgesprek.
Ik kijk uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Bas van Beek  

Advertentietip