Hieronder vind u een voorbeeld van een open sollicitatiebrief archief medewerker. Deze open sollicitatiebrief kunt u gebruiken om een archief medewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Naam:
Adres:
Postcode en woonplaats:
Telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van bedrijf waar je solliciteert:
Postcode en woonplaats.

Datum en plaatsnaam waar je de sollicitatie brief schrijft. (1-02-2016)

Geachte heer en/of mevrouw,

Met veel belangstelling stuur ik mijn open sollicitatiebrief voor de functie archief medewerker binnen uw bedrijf. Op dit moment ben ik werkzaam bij een ander bedrijf als archief medewerker. Daar gaat het om een tijdelijke functie, namelijk het vervangen van een collega die met zwangerschapsverlof is. Daarom ben ik zeer actief aan het zoeken naar een nieuwe baan die veel uitdaging bied.

Al eerder heb ik vijf jaar gewerkt als archief medewerker bij de gemeente Lopik, waardoor ik beschik over de nodige kennis die nodig is om de functie tot een succes te brengen. Verder beschik ik over de benodigde papieren, waaronder de SOD 1, SOD 2 en VVA en ben ik uiteraard bereid om de benodigde cursussen te volgen om mijn kennis nog verder uit te breiden.

Verder ben ik een harde werker en het is voor mij dan ook geen enkel probleem om hard te werken en eventueel over te werken. Verder ben ik erg zelfstandig en vind ik het niet erg om alleen te werken.

Hetgeen wat mij erg aanspreekt aan deze functie is het structurele aspect van de functie. Verder ervaar ik het als een uitdaging om de manier van archiveren te verbeteren en nog overzichtelijker te maken, waardoor de informatie in beginsel voor iedereen vindbaar is.

In de bijlage kunt u mijn curriculum vitae vinden waar u nog meer achtergrond informatie en referenties kunt vinden. Ook kunt u hier de gegevens vinden waarop u de referenties kunt bereiken. Verder hoop ik dat ik u ervan heb kunnen overtuigen om mij uit te nodigen in een kennismaking gesprek, waarbij we kunnen bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Verblijf ik,

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV.

Advertentietip