Hieronder vind u een voorbeeld van een open sollicitatiebrief caissière. Deze open sollicitatiebrief kunt u gebruiken om een caissière sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Open sollicitatiebrief caissière

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Middelburg, 08 maart 2013)

Betreft: Open sollicitatiebrief caissière

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Benters)

Ik las tijdens mijn bezoek aan uw website, dat er geen vacature beschikbaar meer was, maar dat er altijd wel een open sollicitatie naar u verstuurd kon worden. Hierbij ontvangt u mijn open sollicitatie brief voor de functie caissière binnen uw bedrijf.

Op dit moment studeer ik nog aan de universiteit van Middelburg en ben ik opzoek naar een parttime functie om mijn vrije tijd mee in te vullen en om een de onkosten van de studie te kunnen verzachten.

Zoals ik al aangaf studeer ik op dit moment nog aan de universiteit van Middelburg voor mijn opleiding geneeskunde.
Om in mijn vrije tijd ook mijzelf als persoon te ontwikkelen ben ik opzoek naar een parttime functie en aangezien ik al eerder heb gewerkt als caissière in een supermarkt past deze functie uitstekend bij mij. De werktijden sluiten ook precies aan bij mijn studie omdat ze vooral in de avonduren of in het weekend vallen.

Daarnaast ben ik altijd volledig beschikbaar in de vakantieperiodes. Ik kan goed in teamverband werken en ben een echte teamspeler die gaat voor een gezamenlijk resultaat, maar ik kan mij ook uitstekend alleen redden en vind zelfstandig werken dan ook niet vervelend. Verder beschik ik over veel doorzettingsvermogen en ben ik heel flexibel ingesteld, wat te goede komt aan uw bedrijf.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn opleidingen en mijn werkervaringen wil ik u graag verwijzen naar mijn curriculum vitae. Graag kom ik in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie en curriculum vitae.
Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Bijlage: CV.

Advertentietip