Hieronder vind u een voorbeeld van een open sollicitatiebrief steenhouwer . Deze open sollicitatiebrief kunt u gebruiken om een steenhouwer sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Mark van der Steen Kiezelstraat 10 7593 MS Oldenzaal
De Groeve BV
Grindlaan 71 8109 GL Enschede

Oldenzaal, 3 april 2021
Betreft: open sollicitatie steenhouwer

Geachte heer, mevrouw,
Met deze brief wil ik mijn open sollicitatie naar een functie als steenhouwer toelichten. Vanwege mijn achtergrond en ervaring denk ik een toevoeging te zijn voor uw bedrijf. Hieronder motiveer ik verder waarom dat zo is.

Eerst wil ik mij even kort voorstellen. Mijn naam is Mark van der Steen. Ik ben 37 jaar oud en samen met mijn vrouw heb ik twee zoons woon ik sinds vijf jaar in Oldenzaal. Daarvoor heb ik altijd in Hengelo gewoond. Ik ben dus een echte Tukker. Hier in Twente liggen ook mijn wortels als steenhouwer. Dit is mij van huis uit door mijn vader met de paplepel ingegoten.

Ik heb een kwart eeuw aan ervaring als steenhouwer. Tien jaar geleden ben ik vanwege de komst van onze eerste zoon gestopt met werken. Ik heb altijd als steenhouwer gewerkt. Maar in de huidige situatie heb ik weer ruimte voor een parttime of fulltime baan. Het liefst ga ik weer als steenhouwer aan de slag. Tijdens het schrijven van deze brief begint het mij meteen alweer te kriebelen.

Hobbymatig heb ik mij de afgelopen jaren altijd bezig gehouden met het bewerken van steen. Het meeste werk ik met hardsteen, marmer en graniet. Ik ga altijd voor maatwerk en daarom ben ik ook geïnteresseerd geraakt in uw bedrijf. Net als ik hebben jullie een broertje dood aan lopende band werk. Iedere behandeling verdient z’n eigen benadering. Ik ben alleen tevreden als de opdrachtgever dat ook is.
Dit is in het kort waarom ik een meerwaarde voor uw bedrijf denk te zijn. Deze motivatie licht ik graag verder toe in een persoonlijk gesprek met u. Ik hoop spoedig op een reactie.

Met vriendelijke groet,
Mark van der Steen 

Klik hier voor nog meer open sollicitatiebrief voorbeelden

Advertentietip