Hieronder vind u een voorbeeld van een open sollicitatiebrief voeger. Deze open sollicitatiebrief kunt u gebruiken om een voeger sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Frans de Boer Kabelstraat 13 1299 HA Amsterdam

Metselbedrijf Dennis Prok
Tuinpad 12 3564 AA Haarlem

Amsterdam, 15 november 2020

Betreft: open sollicitatiebrief voeger

Geachte heer, mevrouw,

Graag wil ik hierbij solliciteren naar een baan als voegen binnen uw onderneming. In het weekblad van afgelopen week heb ik gelezen dat uw onderneming volgende maand officieel wordt geopend in de regio. Hierop heb ik direct besloten om u een open sollicitatie te sturen.

Mijn naam is Frans de Boer, ik ben 39 jaar en ik woon in hartje Amsterdam. Momenteel ben ik nog werkzaam als fulltime voeger bij Bouwbedrijf de Leere in de hoofdstad. Hier werk ik inmiddels alweer een kleine twintig jaar en ik ga zeker dagelijks met veel plezier naar mijn werk.

Wel merk ik dat de laatste jaren steeds meer van mijn collega’s andere uitdagingen vinden en hier komt veel jong talent voor terug.
Uitstekend natuurlijk, maar het heeft er toch ook wel in geresulteerd dat ik mij niet meer goed vind passen in de groep. Daarom heb ik besloten om ook op zoek te gaan naar iets nieuws.

Na het voortgezet onderwijs ben ik naar het MBO gegaan om hier de opleiding Bouw en Techniek te gaan volgen. Hier heb ik diverse deelcertificaten en –modules bij behaald, waaronder ook meerdere delen van het voegen en het metselen. Zo kwam ik er tijdens mijn opleiding achter dat het voegen mij in de vingers zit en dat ik het bovendien ook erg leuk vind om te doen. Dit is door de jaren heen zeker niet veranderd. Ik zou dan ook dolgraag tot aan mijn pensioen werken als professioneel voeger.

Uw onderneming spreekt mij aan, omdat u bekend staat als dé onderneming van de grotere projecten in de hele randstad. Ik kan mij uitstekend vinden in de grotere projecten, waar eigenlijk geen ruimte is voor verveling. Ik ben iemand die het liefst de hele dag doorgaat en een goed ritme in de dag weet te houden.

Ik zou graag eens bij u langskomen om mijn open sollicitatie verder toe te lichten en mij nader aan u voor te stellen.
Ik hoop dat u bereid bent om mij de kans hiertoe te geven.

Met vriendelijke groet,

Frans de Boer  

Advertentietip