Hieronder vind u een voorbeeld van een open sollicitatiebrief financieel manager. Deze open sollicitatiebrief kunt u gebruiken om een financieel manager sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Karel de Graaf
Beneluxlaan 13
2344 KK Utrecht
Tel: 03156-669688
E:mail kareldegraaf@hotmail.com

Eurogroep De Lint
T.a.v. De heer de Lint
Beatrixlaan 12
1458 KK IJsselstein

Utrecht, 12 Februari 2021

Betreft: open sollicitatiebrief financieel manager

Geachte heer de Lint

Al meer dan 10 jaar ben ik als trouwe klant bekend met u bedrijf. Uw vacature als financieel manager bied mij de gelegenheid mij persoonlijk aan u voor te stellen.

Ik ben Karel de Graaf 29 jaar oud en ik kom uit IJsselstein. Ik werk op het hoofdkantoor van Jumbo supermarkten in Veghel als financieel manager waarbij ik leiding geeft aan zeven personen. Als financieel manager zorg ik er voor dat alles wat met finance te maken heeft goed en verzorgd door de organisatie loopt.

Ik beschik over kennis van Exact en SAP en ik ben ook in staat om andere mensen hier inzicht over te geven. Zo heb ik onder meer bij Jumbo supermarken alle filiaal managers een cursus verzorgt hoe ze snel en simpel met Exact kunnen gaan werken.

Als leidinggevende ben ik in staat gebleken om mijn collega’s goed te motiveren en te enthousiasmeren waardoor ik in staat was om goede resultaten te halen.
Een goed resultaat halen is voor mij belangrijk om te zorgen dat met plezier naar mijn werk kan gaan.

De reden dat ik een open sollicitatiebrief naar u toe stuur is dat ik elke dag meer dan 2 uur in de auto zit en dat staat me heel erg tegen. U bedrijf zit 15 minuten van mijn huis en daar voel ik me beter bij.

Ik hoop dat ik u doormiddel deze open sollicitatiebrief ervan heb kunnen overtuigen om mij uit te nodigen voor een gesprek.

Met vriendelijke groet,

Karel de Graaf 

Bijlage CV

Klik hier voor nog meer open sollicitatiebrief voorbeelden

Advertentietip