Hieronder vind u een voorbeeld van een open sollicitatiebrief keukenhulp. Deze open sollicitatiebrief kunt u gebruiken om een keukenhulp sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Joep de Ruiter
Frederikshof 46 B
9999 XX Rotterdam

Naam bedrijf
Adres bedrijf
Postcode en plaats

Rotterdam, 9 januari 2019

Betreft: Open sollicitatiebrief keukenhulp

Geachte heer/mevrouw,

Middels deze brief wil ik graag bij u solliciteren naar een functie als keukenhulp. Ik heb dit werk al eerder gedaan tijdens mijn schooltijd.
In de vakanties en op zaterdag was ik werkzaam als keukenhulp in het Havenziekenhuis. Ik heb hier veel geleerd en wil deze kennis nu graag laten zien bij uw instelling. Ik weet wat er van een keukenhulp wordt verwacht en denk aan deze functie-eisen te kunnen voldoen.

Tijdens mijn schooltijd heb ik de fijne kneepjes van het vak als keukenhulp geleerd. Ik weet hoe belangrijk een keukenhulp is voor de koks, zij moeten blindelings kunnen vertrouwen op de aanwezigheid van schoon bestek, werkmaterialen en serviesgoed. Ik zie het dan ook als mijn taak als keukenhulp om ervoor te zorgen dat zij nooit mis grijpen en ongestoord hun werk kunnen doen. Door ervoor te zorgen dat alles wat er nodig is schoon gewassen klaarligt zodat de kok ongestoord zijn of haar werk kan doen.

Uiteraard weet ik dat hygiëne als keukenhulp van het grootste belang is. Ik ken de regels die gelden in een professionele keuken en zal deze dan ook altijd stipt naleven. Dit geldt uiteraard ook voor specifiek binnen uw bedrijf van toepassing zijnde huisregels die betrekking hebben op mijn werk. Daarnaast ben ik een harde werker die van aanpakken weet. Ik heb aan een half woord genoeg en zal de meeste werkzaamheden zelfstandig kunnen uitvoeren. Daarnaast ben ik ook prima in staat om in teamverband te werken. Ik heb vanzelfsprekend een dienstverlenende en proactieve houding ten aanzien van mijn werk.

Ik zou het zeer waarderen als u in deze brief een aanleiding ziet om mij voor een nadere kennismaking uit te nodigen. Ik ben per direct beschikbaar en ben fulltime in te roosteren. Ik beschik over eigen vervoer. U kunt mijn werkervaring en opleiding nader bekijken in het bijgevoegde CV.
Mocht u informatie willen vragen bij referenties dan kan ik u hiervoor de gegevens verstrekken.

Met vriendelijke groet,
Joep de Ruiter

Advertentietip