Hieronder vind u een voorbeeld van een open sollicitatiebrief baliemedewerker. Deze open sollicitatiebrief kunt u gebruiken om een baliemedewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Lopik, 11 november 2013)

Betreft: Open sollicitatiebrief baliemedewerker

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Hardeman)

Ik hoorde van een vriend dat u op zoek bent naar een balie medewerker. Na het horen van alle enthousiaste verhalen van uw bedrijf ben ik zo vrij geweest om deze open sollicitatiebrief voor de functie balie medewerker naar u toe te sturen.

Tot op heden ben ik werkzaam als medewerkster klantenservice bij een groot Amerikaans bedrijf in IJsselstein. Door het weg vallen van de functie ben ik genoodzaakt om verder te kijken.

De functie van balie medewerker spreek mij enorm aan spreekt en goed aan sluit bij mijn werkervaring als medewerkster klantenservice. Volgens mijn vriend zoekt u een gemotiveerde en ervaren medewerkster die voldoende ervaring heeft op het gebied van het te woord staan van de klanten en op telefonisch verkopen. Ik denk een goede aanvulling te zijn op uw team bij uw bedrijf.

Ik beschik over uitstekende communicatieve vaardigheden en dat is in mijn ogen de belangrijkste vaardigheid die je als medewerker klantenservice moet hebben. Ik ben flexibel ingesteld en dat komt allemaal ten goede aan uw bedrijf.

Naast de Nederlandse taal beheers ik ook de Engelse, Duitse en Franse taal. Verder ben ik erg p medewerker klantenservice prestatiegericht en ik hou van uitdagingen. Ik denk in uw bedrijf de perfecte uitdaging te vinden als medewerker klantenservice.

In bijgevoegd curriculum vitae vindt u verdere persoonlijke informatie over mijn behaalde diploma’s en mijn werkervaringen gedurende de afgelopen jaren. In een persoonlijk gesprek zou ik graag mijn motivatie voor de vacature van medewerker klantenservice verder willen toelichten.

Ik zie graag uw reactie tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip