Hieronder vind u een voorbeeld van een open sollicitatiebrief magazijnmedewerker. Deze open sollicitatiebrief kunt u gebruiken om een magazijnmedewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Samantha van Westen Hoogvlietkade 34 9876 FG Barneveld

Händel Drogisterijen Distributie
Veenpad 87 9876 TW Barneveld

Barneveld, 8 februari 2021

Betreft: open sollicitatie magazijnmedewerker

Geachte heer, mevrouw,

Graag zou ik hierbij willen solliciteren naar de functie van magazijnmedewerker bij uw onderneming. Ik wil heel graag in een plaatselijk magazijn aan de slag en tijdens mijn zoektocht naar leuke werkgevers werd mij uw bedrijf aangeraden. Vandaar dat ik heb besloten om u een open sollicitatie te sturen.

Ik zal mij eerst kort voorstellen. Mijn naam is Samantha van Westen en ik ben 27 jaar jong. Momenteel ben ik nog werkzaam in het magazijn van Van Streppel Kantoorartikelen in Veghel, mijn woonplaats, maar dit magazijn gaan verhuizen naar Leiden. De reisafstand is voor mij helaas te groot. Daarom ben ik op zoek naar een leuke, verglijkbare functie in mijn eigen omgeving.

De havo heb ik met diploma afgerond en hierna ben ik de opleiding MBO 3 Internationale Groothandel gaan volgen. Na een schooljaar bleek dit niet de juiste keuze voor mij te zijn. Ik wist niet welke kant ik dan wel op wilde, dus ik wilde eigenlijk een jaar gaan werken om daarna weer naar school te gaan. Zo kwam ik bij mijn huidige werkgever terecht. Dit werk vond ik direct zo leuk dat ik ben gebleven en niet meer terug ben gegaan naar school.

Inmiddels werk ik al bijna 10 jaar bij mijn huidige werkgever en heb ik veel ervaring opgebouwd. Hier heb ik ook mijn heftruck- en reachtruck certificaten behaald, welke nog altijd actief zijn. Al die jaren heb ik dit werk met groot plezier uitgevoerd en ik vind het dan ook zeer jammer dat het bedrijf verhuist en ik niet mee kan als personeelslid. Daarom hoop ik bij u een nieuwe, leuke werkplek in het magazijn te vinden.

Ik weet zeker dat ik een mooie aanvulling op uw team magazijnmedewerkers ben, vooral omdat ik veel ervaring en enthousiasme met mij mee breng. Ik hoop dat u mij deze kans wilt geven en mij wilt uitnodigen voor een aanvullend gesprek.

Ik hoop van u een reactie te mogen ontvangen. Ik kijk er zeker naar uit.

Met vriendelijke groet,

Samantha van Westen

Bijlage CV

Klik hier voor 5 open sollicitatiebrief voorbeelden

Advertentietip