Hieronder vind u een voorbeeld van een open sollicitatiebrief betontimmerman. Deze open sollicitatiebrief kunt u gebruiken om een betontimmerman sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Open sollicitatiebrief betontimmerman

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Geachte heer en/of mevrouw,

Aangezien ik al een hele tijd op zoek ben naar een vacature als betontimmerman is mij opgevallen dat u regelmatig mensen zoekt. Helaas blijk ik iedere keer te laat te zijn met mijn reactie en dus heb ik besloten om een open sollicitatiebrief te schrijven, in de hoop dat u me de volgende keer uitnodigt als u weer een betontimmerman zoekt.

Ik ben ervan overtuigt dat ik een echte aanvulling ben bij uw bedrijf door mijn jarenlange ervaring als betontimmerman. In 2002 heb ik mijn opleiding MBO timmerman afgerond en sinds die tijd werk ik al als betontimmerman bij het bedrijf waar ik mijn afstudeerstage heb gelopen. Door bedrijfseconomische redenen waren ze helaas genoodzaakt mij te ontslaan en dus ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik hoop deze uitdaging te mogen starten binnen uw bedrijf.

Ik ben erg zelfstandig in mijn werk en kan ook prima alleen werken. Maar het werken in een team is voor mij ook geen enkel probleem door mijn goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden. Ik vind het erg belangrijk om goed werk af te leveren en dus ben ik erg nauwkeurig en veel met de details bezig. Ik streef ernaar om geen halfwerk af te leveren. Verder ben ik erg goed in het aflezen van het bestek en bouwtekeningen.

Mocht u nog vragen hebben over mijn werkverleden of opleidingen, dan verwijs ik u naar mijn Curriculum vitae. Verder wil ik graag het één en ander verder toelichten en bespreken in een persoonlijk gesprek.

Hopende uw interesse te hebben gewekt, verblijf ik,

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: CV.

Advertentietip