Hieronder vind u een voorbeeld van een open sollicitatiebrief vakantiewerk. Deze open sollicitatiebrief kunt u gebruiken om een vakantiewerk sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Hannah Beilsma
Verleeweg Noord 21
9832 KL Veenendaal

Vakantiepark De Volle Buik
Pietershof 3 9831TH Veenendaal

Veenendaal, 8 februari 2021

Betreft: open sollicitatie vakantiewerk

Geachte heer, mevrouw,

Graag wil ik hierbij solliciteren naar leuk vakantiewerk bij uw vakantiepark. Mijn tante, die goed bekend is met uw vakantiepark, vertelde mij dat u komende zomer voor het eerst wilt gaan werken met een animatieteam in de zomervakantie. Ik zou heel graag deel uitmaken van dit eerste team voor de kleine bezoekers van uw vakantiepark.

Ik zal mij eerst kort voorstellen. Mijn naam is Hannah Beilsma, 18 jaar en woonachtig in Veenendaal met mijn ouders en jongere broertje. Momenteel volg ik de opleiding MBO Sociaal Pedagogisch Medewerker en uiteindelijk wil ik graag gaan werken bij een kinderdagverblijf of BSO. Ik zit nu in het tweede jaar en dat betekent dat ik hierna nog één studiejaar te gaan heb. Voor de komende zomervakantie zoek ik naar leuk vakantiewerk waarbij ik vooral ook de kennis uit mijn opleiding in kan zetten. Uw animatieteam lijkt me mooi aansluiten.

Al heel vroeg wist ik dat ik later met kinderen wilde gaan werken. Vanaf mijn zestiende werk ik vrijwillig in de plaatselijke speeltuin, Doltje Jans, in de weekenden. Hier houd ik mij vooral bezig met het vermaken van de jonge kinderen die nog te klein zijn voor de speeltoestellen. Bij slechter weer zorg ik voor de activiteiten in het gebouw, zoals tekenen, knutselen en toneelspelen. Hierdoor zit ik boordevol leuke ideeën die ik ook voor uw animatieteam in kan zetten tijdens de zomervakantie.

Het zou voor mij een eer zijn als ik deel mag uitmaken van uw allereerste animatieteam. Aan mijn enthousiasme zal het dan ook zeker niet liggen. Graag zou ik eens bij u langskomen om mijn open sollicitatie nader toe te lichten. Ik hoop dat u mij deze kans wilt geven. Ik kijk uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Hannah Beilsma  

Bijlage CV

Klik hier voor nog meer open sollicitatiebrief voorbeelden

Advertentietip