Hieronder vind u een voorbeeld van een open sollicitatiebrief Business Consultant . Deze open sollicitatiebrief kunt u gebruiken om een Business Consultant sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Open sollicitatiebrief servicemedewerker bioscoop

Marjan de Leeuw
Potterstraat 9
1091 GL Maastricht

Bioscoop The Movie
Titanicplein 19
2102 TP Maastricht

Maastricht, 5 april 2021

Betreft: open sollicitatie servicemedewerker bioscoop

Geachte heer, mevrouw,

Met deze brief wil ik mijn interesse kenbaar maken in een functie als servicemedewerker in uw bioscoop. In deze motivatie licht ik graag toe waarom ik van meerwaarde kan zijn voor het serviceteam.
Ik ben Marjan de Leeuw, 20 jaar oud en met mijn ouders altijd woonachtig geweest in Maastricht. Na het VMBO heb ik met succes de MBO-opleiding Toerisme afgerond en geef ik dit sinds het huidige schooljaar een vervolg op HBO niveau. Naast mijn studie ben ik momenteel op zoek naar een leuke bijbaan met affiniteit met mijn opleiding. Hiervoor ben ik in de avonduren en weekenden volop beschikbaar. In de schoolperiode ongeveer twintig uur per week en in de vakanties fulltime.

Naast dat ik een relevante opleiding volg voor een functie als servicemedewerker, heb ik ook al enkele jaren ervaring met klantcontact en werken in de horeca. In de afgelopen jaren werkte ik tijdens mijn opleiding als caissière in de supermarkt en was ik in de zomermaanden actief als allround medewerker op een grote camping in Valkenburg.

Het klantcontact en bezoekers een leuke filmavond bezorgen is voor mij een grote drijfveer van deze sollicitatie. Ik zie mijzelf als een vriendelijk persoon, bij wie de klant koning is. De bezoeker kan altijd rekenen op mijn glimlach. Niet alleen de bezoeker kan op mij rekenen, ook mijn collega’s. Ik stel mijzelf altijd flexibel op en denk graag mee. Werken tijdens avonden, weekenden, feestdagen en vakanties is voor mij dan ook geen enkel probleem.

Ik hoop dat deze open sollicitatie aanleiding geeft om verder met elkaar in gesprek te gaan. Mijn motivatie licht ik graag verder toe in een persoonlijk gesprek. Ik hoop spoedig op een reactie van u.

Met vriendelijke groet,
Marjan de Leeuw 

Op zoen naar meer voorbeelden kijk dan hier

Advertentietip