Hieronder vind u een voorbeeld van een open sollicitatiebrief ambulancechauffeur. Deze open sollicitatiebrief kunt u gebruiken om een ambulancechauffeur sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Ingmar Jansen,
Leliestraat 184,
7201 AP Amsterdam

Ziekenhuis Willemina
Vechtstraat 12
4596 KK Amsterdam.

Amsterdam, 10 februari 2021

Betreft: open sollicitatiebrief ambulancechauffeur

Geachte heer, mevrouw,

Ik hoorde via een collega dat er binnenkort een functie van ambulancechauffeur vrij komt.
Middels deze open sollicitatiebrief wil ik u laten weten dat ik op zoek ben naar een nieuwe baan en dat ik u graag in aanmerking wil komen voor deze functie. Ik ben al een tijdje zoekende naar een fijne werkplek en ik hoop deze binnen uw organisatie te vinden.

Om te beginnen stel ik mezelf graag even voor. Mijn naam is Ingmar Jansen, ik ben 28 jaar en ik kom uit Amsterdam, hier woon ik samen met mijn vriendin. Ik ben net afgestudeerd en verhuisd naar deze mooie stad en vandaar dat ik nu solliciteer op uw vacature.

Het zit bij ons in de genen om iets te doen richting verzorging, verpleegkundige of in ieder geval een functie binnen het ziekenhuis. Vroeger wilde ik al ambulancechauffeur worden en ik heb nu de opleiding afgerond en ben klaar om fulltime aan de slag te gaan in de praktijk. Gedurende mijn stage heb ik uiteraard al de nodige kennis en ervaring opgedaan, maar ik ben altijd bereid om extra cursussen te volgen.

De uitgangspunten binnen uw ziekenhuis spreken mij erg aan, dat is waar ik me dan ook graag hard voor maak in de praktijk. Ik wil er zijn voor anderen, de nodige zorg bieden, mensen naar het ziekenhuis brengen zodat zij de juiste zorg kunnen krijgen die ze nodig hebben. Mijn hart ligt echt hier, in de zorg. Verantwoordelijkheid, geduldig en alert, zijn eigenschappen die echt bij mij horen. Ik wil graag hetgeen wat ik voor u kan betekenen in een gesprek toelichten en dan begrijpt u direct waarom dat ik een goede ambulancechauffeur ben voor uw ziekenhuis.

In afwachting van uw antwoord verblijf ik,

Met vriendelijke groet,

Ingmar Jansen

Bijgevoegd CV

Klik hier voor nog meer open sollicitatiebrief voorbeelden

Advertentietip