Hieronder vind u een voorbeeld van een open sollicitatiebrief productiemedewerker. Deze open sollicitatiebrief kunt u gebruiken om een productiemedewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Jos Winkelman Parkstraat 34 1266 AP Amsterdam

ColFo FoodService
Tuinpad 12 3564 AA Haarlem

Amsterdam, 01 november 2019

Betreft: open sollicitatiebrief productiemedewerker

Geachte heer, mevrouw,

Graag zou ik hierbij willen solliciteren naar de functie van productiemedewerker binnen uw onderneming. Ik ben goed bekend met het bedrijf ColFo Foodservice, daar mijn oom al ruim 25 jaar bij u in dienst is en ik regelmatig met hem mee ben geweest tijdens open dagen voor familieleden. Ik zou nu graag zelf ook bij u komen werken.

Ik zal mij eerst kort voorstellen. Mijn naam is Jos Winkelman, ik ben 17 jaar en woonachtig in Amsterdam met mijn ouders en zusje. Dit jaar heb ik mijn Havo-opleiding afgerond, met diploma, en ik ben nu op zoek naar een fulltime baan. Ik heb er bewust voor gekozen om geen vervolgopleiding meer te volgen, omdat ik mijn ouders graag financieel wat beter zou willen helpen in de toekomst.

Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen binnen uw bedrijf. Dit is alweer anderhalf jaar geleden. In deze periode heb ik het erg naar mijn zin gehad. U heeft mij de mogelijkheid gegeven om op meerdere afdelingen ervaring op te doen, zoals aan de productielijn, in de krattenwas, in het magazijn en in de koel- en vriescellen. Het werk is mij erg goed bevallen en ik kon goed opschieten met de mensen. Tijdens mijn stage heb ik uitsluitend dagdiensten gedraaid, maar ik ben zeker bereid om ook de avond- en de nachtdiensten mee te draaien.

Ik denk zeker dat ik veel voor uw onderneming kan betekenen. Ik heb al een beetje ervaring met de werkzaamheden en tijdens mijn stage heb ik laten zien dat ik iemand ben die graag de handen uit de mouwen steekt. Ik werk dan ook graag met mijn handen en leer alle werkzaamheden snel aan. Daarnaast ben ik altijd bereid om te leren en zou ik zeker ook open staan voor het volgen van eventuele cursussen, zoals HACCP.

Graag zou ik mijn open sollicitatie eens bij u komen toelichten tijdens een gesprek aan uw adres. Ik hoop dan ook dat ik van u een uitnodiging mag ontvangen. Ik kijk uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Jos Winkelman

Advertentietip