Hieronder vindt u een 10 open sollicitatiebrief voorbeelden. Deze sollicitatiebrieven kunt u gebruiken om zelf een goede open sollicitatiebrief te schrijven. Heeft u geen tijd om zelf een open sollicitatiebrief te schrijven?

Klik dan op de onderstaande linken en u kunt 10 open sollicitatiebrief voorbeelden uitzoeken en downloaden.
Pas deze open sollicitatiebrieven zelf aan en u kunt uw open sollicitatiebrief snel opsturen. Hieronder vind u een voorbeeld van een open sollicitatiebrief.

Advertentietip

Open sollicitatiebrief slager.

Je naam,
Je adres,
Je postcode en woonplaats,
Je telefoonnummer.

Naam van het bedrijf,
Adres van het bedrijf,
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Datum en woonplaats van je geschreven open sollicitatie.

Geachte heer en/of mevrouw,

Ik las tijdens mijn bezoek aan uw website, dat er geen vacature beschikbaar meer was, maar dat er altijd wel een open sollicitatie naar u verstuurd kon worden. Hierbij ontvangt u mijn open sollicitatie brief voor de functie slager binnen uw bedrijf. Op dit moment ben ik werkzaam als parttime slager bij keurslager (naam van de slagerij waar je bij werkt). Dit ervaar ik als veel plezier, en ook heb ik bij dit bedrijf veel geleerd en ervaring op kunnen doen. De reden dat ik solliciteer bij uw bedrijf, is dat ik graag zou willen werken als full-time slager.

Mijn werkzaamheden die ik als slager doe zijn het (uit)snijden van diverse soorten vlees, vleesinkopen doen en zorgen voor vlees van goede kwaliteit. Ook heb ik vaak als verkoper in de slagerij gestaan, en ik heb het contact met klanten altijd als zeer prettig ervaren. Verder ga ik graag uitdagingen aan op het werk en sta ik open voor verdere opleidingen. In uw bedrijf zal ik mij zeker verder kunnen ontwikkelen. In de volgende alinea zal ik mij aan u voorstellen.

Mijn (naam) is, ik ben (je leeftijd) en ik ben sinds (jaar dat je diploma hebt behaald) werkzaam als slager. Ik heb met veel plezier mijn opleiding mbo 3 slager-worstmaker afgerond. Deze opleiding heb ik gevolgd bij mijn huidige werkgever, 4 dagen werken en 1 dag naar school. Ik werk graag hard, en ben een collega die graag aanwezig is en de taken op zich neemt die verwacht worden. Werken in een teamverband past dus in het geheel goed bij mij.

In het bijgevoegde Curriculum Vitae kunt u meer vinden over mijn opleiding en werkervaring. Tevens hoop ik u meer toe te kunnen lichten tijdens een gesprek.

Met vriendelijke groet,

(je handtekening)

(je naam)

Bijlage: CV.

 

Zoek u een open sollicitatiebrief voor de horeca klik dan hier voor meer open sollicitatiebrieven
Zoek u een open sollicitatiebrief voor de Administratie klik dan hier voor meer open sollicitatiebrieven
Zoek u een open sollicitatiebrief voor de Dienstverlening klik dan hier voor meer open sollicitatiebrieven
Zoek u een open sollicitatiebrief voor de Bouw klik dan hier voor meer open sollicitatiebrieven
Zoek u een open sollicitatiebrief voor de Detail handel klik dan hier voor meer open sollicitatiebrieven
Zoek u een open sollicitatiebrief voor de Commercieel klik dan hier voor meer open sollicitatiebrieven.
Zoek u een open sollicitatiebrief voor de Onderwijs klik dan hier voor meer open sollicitatiebrieven.

Advertentietip