Hieronder vind u een voorbeeld van een Open sollicitatiebrief webmaster. Deze open sollicitatiebrief kunt u gebruiken om een webmaster sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Open sollicitatiebrief webmaster

Thomas van Driessen Einderweg 8 7264 DR Gorinchem

Zentura Dierenopvang
Speelhuisstraat 61 8390 FT Gorinchem

Gorinchem, 10 juli 2021

Betreft: open sollicitatie webmaster

Geachte heer, mevrouw,

Doormiddel van deze brief wil ik u laten weten dat ik zeer graag mijn capaciteiten als webmaster zou inzetten om jullie website te optimaliseren. Ik denk namelijk dat daar een hoop valt te winnen, en dat ik de geschikte kandidaat ben om jullie te helpen.

Mijn naam is Thomas van Driessen, ik ben 37 jaar oud en ik woon met mijn hond, Macho, aan de rand van Gorinchem. Toen Macho enkele weken geleden een kans zag door het hek te ontsnappen, was ik ten einde raad. Ik dacht dat ze onder een auto was beland, of door iemand anders was meegenomen. Gelukkig klopte ik bij Zentura aan, en bleek dat jullie hem hadden opgevangen. Ik ben erg dankbaar en daarom zou ik via deze open sollicitatie graag mijn kwaliteiten als webmaster aanbieden om jullie te helpen.

Ik heb namelijk ruime ervaring in het onderhouden van websites. Of dat nu op technisch gebied nodig is, of qua inhoud. Ik vind het leuk om te kijken hoe je een website zo gebruiksvriendelijk mogelijk maakt. De inhoud kan uitgebreid of beknopt zijn, maar het belangrijkst is dat er structuur en overzicht wordt bewaakt. Dit kan ik als geen ander.

Momenteel werk ik parttime als webmaster bij Van Donk Elektra, en ik zou graag een deel van mijn overige tijd besteden aan het verbeteren van jullie website. Ik heb namelijk een aantal ideeën die kunnen helpen om baasjes nog sneller met hun verloren huisdier te herenigen. Ik begrijp het als er weinig budget is, maar hopelijk kunnen we toch tot een samenwerking komen.

Ik hoor graag van u wat de mogelijkheden zijn om elkaar te ontmoeten, zodat ik mijn verhaal aan u kan toelichten.

Met vriendelijke groet,

Thomas van Driessen

Op zoek naar meer voorbeelden kijk dan hier

Advertentietip