Hieronder vind u een voorbeeld van een open sollicitatiebrief assistent makelaar. Deze open sollicitatiebrief kunt u gebruiken om een assistent makelaar sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Rijswijk, 28 april 2016)

Betreft: Open sollicitatiebrief assistent makelaar

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte heer Keizer)

Afgelopen zaterdag 25 april jongstleden hoorde ik van een vriendin dat u op zoek bent naar een assistent makelaar. Na het lezen van de advertentie in de Telegraaf heb ik direct besloten om u deze open sollicitatiebrief te schrijven met mijn motivatie waarom ik de ideale kandidaat ben voor deze functie.

Op dit moment zit ik in de laatste fase van mijn hbo-opleiding Vastgoed en Makelaardij. Ik verwacht dat ik eind juli 2015 mijn opleiding succesvol heb afgerond. Als ik mijn diploma op zak heb wil ik mij graag inzetten in de arbeidsmarkt. De vacature van assistent makelaar spreekt mij enorm aan omdat het een eerste opstap is naar de functie van makelaar.

Uw makelaarskantoor spreekt mij ook enorm goed aan. Via verschillende review websites heb ik vernomen dat u kwaliteit en service in een hoog vaandel hebt staan en dat uw klanten hier uitermate tevreden over zijn. Graag wil ik deel uitmaken van uw team en er voor zorgen dat uw kwaliteit en service gewaarborgd blijven. Als ik bij u de functie van assistent makelaar kan vervullen sta ik er ook open voor om de opleiding SVM te volgen.

U treft in mij een persoon die uitermate leergierig is en heel goed zelfstandig kan werken. Ik zal daarnaast niet misstaan in een team. Verder beschik ik over uitstekende communicatieve vaardigheden. Naast de Nederlandse Taal beheers ik ook de Engelse en Turkse taal goed. Ik zal u niet teleurstellen als u mij de openstaande vacature laat invullen.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn opleidingen en mijn werkervaringen wil ik u graag verwijzen naar mijn curriculum vitae. In een persoonlijk gesprek zal ik graag nog een keer toelichting willen geven op mijn sollicitatie.
Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip