Hieronder vind u een voorbeeld van een open sollicitatiebrief kassamedewerker. Deze open sollicitatiebrief kunt u gebruiken om een kassamedewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Open sollicitatiebrief kassamedewerker

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de open sollicitatiebrief kassamedewerker

Geachte heer en/of mevrouw,

Regelmatig staat er in de krant dat u op zoek bent naar kassamedewerker, maar iedere keer lijken deze functies al bezet te zijn. Om deze reden heb ik ervoor gekozen om een open sollicitatie te sturen in de hoop dat u mij de volgende keer uitnodigt voor een persoonlijk gesprek.

Ik heb zojuist mijn havo diploma behaald en weet op het moment nog niet welke vervolgstudie ik wil volgen. Om deze reden heb ik ervoor gekozen om er een jaartje tussenuit te gaan en te gaan werken, in de hoop dat ik volgend jaar een beter idee heb over wat ik precies wil. Ook kan ik indirect op deze manier vast wat geld apart zetten voor mijn vervolgstudie.

Al eerder heb ik als kassamedewerker gewerkt in een supermarkt en dus heb ik al wat ervaring wat betreft het werk als kassamedewerker. Ik ben erg goed in rekenen, dus het terug geven van geld is voor mij geen enkel probleem. Ook zijn mijn communicatieve vaardigheden goed ontwikkeld en heb ik een cursus omgang met klanten gevolgd tijdens mijn vorige baan. Om deze reden ben ik er dan ook overtuigd dat ik een echte toevoeging zal vormen voor uw team. Verder ben ik erg flexibel en ik vind het dan ook geen ramp om wisselende tijden te werken.

Graag zou ik willen worden uitgenodigd in een oriënterend gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Als u nog wat vragen heeft over mijn werkverleden of opleiding verwijs ik u naar mijn curriculum vitae, maar uiteraard ben ik ook bereid daarop antwoord te geven tijdens een oriënterend gesprek.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: cv.

Advertentietip